Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Rdečilo-skrivno orožje za čudovit videz!

12765710 937681906338790 2083139273 o-1

Veš kakšen je pravilni nanos rdečila za lice?!

Velikokrat se uporabi rdečila za lica izognemo. Zakaj? Pravih razlogov pravzaprav ni, vse je odvisno od želja posameznic. Vsekakor pa v svetu lepote velja zlato pravilo, da za zdrav in tisti čudovit naraven videz rdečice ni nič bolj primernega kot rdečilo. Žal pa  rdečilo za lice znajo pravilno uporabljati le redke. Ob nepravilni uporabi in nanašanju rdečila lahko dosežemo ravno nasproten lepotni učinek, zato se je potrebno držati določenih pravil pri uporabi le tega.

1.   Izbira barve! Tako kot pri izbiri tekoče podlage, tudi pri izboru rdečila za lice veljajo pravila pri izbiranju prave barve. Toplemu (rumenemu) podtonu najbolj pristojijo oranžni, marelični ali koralni odtenki in bronz odtenki  z zlatimi delci. Tiste z bolj nevtralnim podtonom imate največ možnosti, saj lahko nosite praktično vse barve. Za hladen (roza) podton so najboljša izbira rožnati in hladno rdeči odtenki.

2.   Nanos rdečila! Rdečilo nanesite šele, ko ste že nanesle tekočo podlago, senčila za veke in šminko oziroma, rdečilo mora biti na vašem seznamu uporabe med zadnjimi oziroma zaključnimi izdelki. Če želite rdečilo lepo nanesti, predlagam nakup gostejšega in večjega čopiča z mehkimi ščetinami, vendar ne sme biti preširok saj ne želite obarvati celoten obraz. Čopiči, ki so rdečilom pogosto priloženi, niso najboljši, saj so premajhni in so ščetine enostavno pregrobe.  

3.   Tehnika nanašanja! Najprimernejša in tudi najbolj popularna tehnika nanašanja rdečila je ta, da rdečilo nanesete po lični kosti in rahlo nad njo.

12788808 937682113005436 365215045 o-1

Rdečila, ki že nekaj časa kraljujejo na lepotni sceni so MILANI Baked Blush. Če še niste preizkusili MILANI ličil, potem vsekakor ne smete izpustiti teh čudovitih rdečil. Zakaj so tako popularna? Milani Baked blush rdečila vsebujejo popolno kombinacijo sijaja in pigmenta, zato bodo na vaši koži poustvarili čudovit obarvan sijaj, tisti sijaj s katerim se lahko pohvalijo vse zvezdnice. V ospredju rdečil je torej odlična pigmentiranost, lahka tekstura in super barvna raznovrstnost. Rdečila so zelo kakovostna, zelo obstojna in vsestransko uporabna! Tudi mi smo nad njimi noro navdušeni!

Klavdija V.

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: