Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Pravilna izbira tekoče podlage!

12822908 942191679221146 325987594 o

2 enostavni pravili za TOP nakup pudra!

Pravilna izbira tekoče podlage je izredno pomembna pri postopku ličenja. Tudi puder je treba znati pravilno izbrati, da bo vaša polt videti brezhibna, naravno sijoča in zdrava. Napačen nanos pudra, napačna tekstura podlage, ki ne ustreza vašemu tipu kože in seveda tisto najhuje- napačna barva tekoče podlage. Vse to so vzroki za napačno izbiro pudra! Na kaj torej moramo biti previdni, ko kupujemo tekočo podlago?

1.Kakšen tip kože imate? 

Najprej moramo pravilno ugotoviti kakšen tip kože imamo. Tipov kože je kar nekaj, vse od normalne, suhe, mešane, mastne, mastne s suho povrhnjico itd. Cilj mastne kože je preprečiti pretiran lesk oziroma izločanje sebuma (vsega leska kože pa vseeno ni dobro preprečiti), zato ne kupujte pudrov, ki so hranljivi, negovalni ali namenjeni suhemu tipu kože. Prav tako je mastna koža nagnjena k aknam zato se pred nakupom prepričajte tudi, da je puder nekomedogen in, da ne maši por. Če imate suho kožo, poiščite puder, ki nima matt finiša, saj bo to le poudarilo suho kožo in vaše nepravilnosti prav tako pa bo le še dodatno izsušilo vašo kožo. Potrebujete hranljivo in negovalno teksturo, ki bo varovalo vašo kožo pred zunanjimi vplivi. Pudri za suh tip kože imajo teksturo na oljni osnovi. Te na koži delujejo zelo osvežilno in ji dajo čudovit naravni sijaj (kar pa seveda ni primerno za mastno kožo). Če imate normalen tip kože, ste ena izmed srečnic, ki lahko uporabi katero koli vrsto tekoče podlage.

2.Ste pravilno izbrale barvo podlage?

Pravilna barvna izbira pudra pomeni, da ni nikjer na obrazu opaznih nobenih prehodov med napudrano in ne-napudrano kožo! Kako izbrati pravi barvo podlage? Najprej morate določiti kakšen podton kože imate. Podlage lahko imajo hladen (roza) podton, topel (rumen) podton ali pa so nevtralne.

Kako določim svoj podton? S čisto enostavnim trikom lahko ugotoviš, kakšen je tvoj podton, in s tem izbereš podlago, ki je popolna zate.

Poglej svoje zapestje! Če so tvoje vene modre ali vijolične barve, je tvoj podton hladen. Torej izbiraš podlage z rozastim pigmentom.

Če pa so vene bolj zelenkasto-olivne barve, je tvoj podton topel. Primerne podlage zate so takšne, ki vsebujejo rumenkast pigment.

Če ne moreš določiti podtona, pa si najverjetneje nevtralna.

12834796 942191752554472 99951907 n

 

Super izbira za masten ali mešan tip  kože je L.A Girl perfecting liquid makeup tekoča podlaga. Je zelo lahke, a prekrivne teksture, je nežno vlažilna in naravnih tonov. Po nanosu izgleda koža sveža in zdrava prav tako pa ne vsebuje olj, torej ne masti kože in ne maši por. Obogatena je z vitaminom C in E, ki še dodatno vlažita in negujeta suho povrhnjico. Za suh tip kože predlagamo e.l.f. Beautifully Bare Foundation,  ki deluje kot lahki serum in zelo vlažilno, a hkrati nežno prekrivno. Če želite še večjo prekrivnost to z lahkoto dosežete z dodajanjem še ene stopnje podlage. Tekstura je zelo lahka in rezultat je naraven izgled kože.

12810117 942192865887694 1244043102 o

Klavdija V.

 

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: