Menu

Cart

Content

Breadcrumb

12675023 947533635353617 1961790699 o

Čudežna »paličica« lepote!

Korektor je en izmed kozmetičnih proizvodov, ki nikakor ne sme manjkati v tvoji kozmetični torbici. Je ena izmed pomembnejših osnov ličenja. Poznamo tekoče korektorje in kamuflažne korektorje, ki so malce bolj pigmetirani. Zakaj uporabljati korektor? Namen korektorja je, da prekrije razne nepravilnosti na koži, kot so podočnjaki, mozoljčki ali brazgotine prav tako pa ga lahko uporabljamo za tehniko osvetljevanja obraza. Poznamo običajne korektorje, ki jih nanesemo nad pudrom, pa tudi tiste, ki jih lahko uporabimo pod pudrom za barvno korekcijo nepravilnosti.

12835022 947545945352386 291798379 n

Prava izbira barve korektorja, ki jih nanesemo pod puder:

- Za prekrivanje rdečice se uporabljajo korektorji z zelenim podtonom

- Za prekrivanje vijoličnih podočnjakov korektorje z rumenim podtonom

- Za prekrivanje modrih podočnjakov korektorje z oranžnim podtonom

- Za prekrivanje rjavkastih in zelenkastih podočnjakov pa korektorje z roza podtonom

Korektorji v naravnih odtenkih, ki jih uporabljamo za podočnjake, po uporabi tekoče podlage naj bodo čim bolj vlažilni, saj je naša koža okoli oči zelo tanka in nagnjena k gubicam. Z izbiro vlažilnega korektorja boste svoji koži naredila ogromno uslugo!

Korektorji za akne se zelo razlikujejo od običajnih korektorjev. Ti korektorji vsebujejo sestavine, ki sušijo mozolje in so antibakterijski. Kožo tudi nežno razkužijo in takšne korektorje uporabljaj le na mestih, kjer so mozolji in ne drugje, še posebej ne za podočnjake, ker je kot sem že omenila, koža tam še posebej občutljiva.

Kamuflažni in tekoči korektorji!

Korektor z dobro strukturo lahko prekrije skoraj vse nepravilnosti! Če imate okoli oči občutljivo kožo uporabite korektor s kremno oziroma tekočo teksturo. Enako priporočamo tudi za zrelo kožo, saj so gube po uporabi vlažilne teksture korektorja manj vidne. Tekoči korektorji so še posebej primerni za suho kožo. Če imate mastno kožo, po uporabi korektorja nežno nanesite še puder v prahu.

12499578 947534868686827 2066759132 o

Korektorji, ki so najbolj prekrivni in bodo prekrili še tako vidne nepravilnosti so kamuflažni korektorji, ki jih lahko uporabljamo tudi za senčenja obraza. Tak korektor je tudi korektor znamke BH Foundation & Concealer paleta - paleta za prekrivanje nepravilnosti, s katero boste prekrile vse nepravilnosti, ob tem pa ne boste izsušile svoje kože, saj vsebuje kapljice iz naravnih olj, ki delujejo vlažilne in hranljive. Paleta je sestavljena iz 10 barvnih korektorjev, barve so multifunkcionalne, za vsak odtenek lahko same odločate o stopnji prekrivnosti in lahko jih uporabljate kot korektor ali podlago. Paletka je primerna za vsak tip in ten kože.

Naša druga TOP izbira je  tekoči vlažilni korektor, ki je tudi odlična izbira za prekrivanje podočnjakov, to je e.l.f. Essential Tone Correcting korektor. Korektor je med bolj vlažilnimi in vsebuje majhne mikrodelce, ki odlično prekrijejo barve nepravilnosti, prav tako pa koži dajo tisti pravi zvezdniški sijaj obraza.

Klavdija V.

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: