Menu

Cart

Content

Breadcrumb

12915279 957157274391253 526301927 o

Kako pravilno izbrati dobro maskaro?

Večina žensk se zagotovo strinja, da je dobra izbira maskare bistven oziroma najpomembnejši del postopka pri ličenju. Maskara je izdelek brez katerega enostavno ne gre! Ponudba v trgovinah z različnimi znamkami maskar je ogromna – toda kako med toliko različnimi maskarami najti tisto pravo za nas? Dejstvo je, da  si večina od nas želi maskaro, ki omogoča podaljšanje trepalnic, jih nežno priviha in omogoča res super efekt.

Pri izbiri maskare bodite pozorni na dve stvari-samo krtačko in sestavo! Krtačka je zelo pomemben dejavnik pri izbiri maskare, saj oblika krtačke pomembno vpliva na nanos vsebine maskare na trepalnice, da lahko vsaka uporabnica doseže tudi najmanjšo trepalnico. Izbira in oblika krtačke pri maskari lahko doseže različen učinek. Maskare, ki naj bi dodatno privihale trepalnice imajo pogosto bolj upognjeno obliko, maskare, ki pa naj bi trepalnice podaljševale, pa so ravne in po navadi bolj široke. Za dodatni volumen pa poiščite gostejše krtačke.

12910648 957157354391245 1965912244 n.png

 

Pomembni nasveti:

 1. Ne pozabite, maskaro vedno nanesemo tudi na spodnje trepalnice!

2. Odprta maskara ima rok uporabnosti od štirih mesecev do pol leta. Bolj kot je stara več je možnosti nanosa bakterij, zaradi prisotnosti zraka pa je njena vsebina posušena in grudičasta.

3. Če uporabljate kodralnik za trepalnice, ga obvezno uporabite pred uporabo same maskaro. V nasprotnem primeru se bodo trepalnice lahko lomile in jih boste poškodovale.

4. Ena ali dva sloja maskare sta povsem dovolj za enostavni in lahki dnevni videz. Za večernega lahko uporabite dodatni sloj in si tako zagotovite bolj dramatični pogled.

12921111 957157341057913 1840199939 n

V kolikor iščete TOP maskaro z super volumnom, vam priporočamo nakup BH Cosmetics Fierce Volume – Extreme maskare, ki vam bo pomagala do zelo zaželjenega dramatičnega volumna. Krtačka te maskare je oblikovala posebno za ustvarjanje dramatičnega volumna. V kolikor iščete maskaro za izrazito podaljševanje trepalnic, je na tem področju najboljša prav BH Cosmetics Long Sexxy Lashes – Lengthening maskara, ki ponuja izjemo podaljšanje trepalnic, a na zelo naraven in lahek način. V kolikor želite maskaro, ki vam bo olajšala celotne postopek ličenja vam predlagam nakup SLEEK DIP IT DUO LINER maskaro, ki je ima dejansko 2 izdelka v enem. Maskara je ustvarjena za popoln volumen trepalnic in na drugi strani ima še super natančno tekoče črtalo. Super kajne?!

Klavdija V.

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: