Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Kakšni so trendi ličenja to pomlad?

 13035628 975916162515364 1649664899 o

Pomlad in ličenje!

Končno je prišla pomlad! Pomlad je idealen čas za večje spremembe v lepotni rutini saj temne in dolgočasne odtenke zamenjajo veliko bolj energični, igrivi in zanimivi toni, ki so primerni tudi za vsakdanjo uporabo. Spomladanski make-up naj bo v znamenju svežine, preprostih in svetlih barv.

Kakšni trendi na področju ličenja bodo prevladovali letošnjo pomlad?

13000491 975916229182024 395650307 o

Vse se vrti okoli lahkotnega in igrivega make-upa, čudovitih zabrisanih linijah in mladostniške zapeljivosti. Na obrazu naj prevladujejo BB kreme in bolj lahkotnejši pudri, highlighterji, ki koži dodajo zvezdniški sijaj, oči pa obarvajte v pastelne in bolj zemeljske odtenke. Ker je dramatičnost na očeh to pomlad zamenjal minimalizem, še ne pomeni, da to velja tudi za trepalnice. Trend, da pri pomladnem in poletnem make-upu ne smemo pretiravati je ZASTAREL! Pri ličenju trepalnic lahko malce pretiravate in jih poudarite maksimalno.Ekstra privihanje in podaljšanje trepalnic vam bo nedvomno zagotovilo opaženost v javnosti in zares čudovit končni izgled makeupa, seveda pa trepalnice ne smejo izgledati grudasto in tekstura nanosa naj bo lahkotna.

To pomlad si lahko privoščite tudi malce bolj energično obarvane ustnice, ki bodo dodatno poživili vaš videz. Izbirate lahko med rožnatimi, koralnimi in nude odtenki, ki so to pomlad nedvomno nepogrešljivi. Za večerno ličenje lahko svoj videz poudarite še z uporabo črnega eyelinerja in pa kakšno čudovito paletko za senčenje oči. Absolutni hit večernega ličenja so še vedno popularne »zadimljene« oči, ki ne grejo nikoli iz mode. Mi smo navdušeni nad SLEEK paletkami s katerimi boste dosegle bolj naravni, dnevni videz pa tudi tisti nočni in bolj ekstravagantni makeup videz. SLEEK paletke so odlična kombinacija kvalitete, super pigmentiranosti in dolgotrajne obstojnosti. Mi smo nad njimi resnično navdušeni!

Klavdija V.

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: